Telltales Guardians of the Galaxy-eventyr sparkes i gang neste måned

Se traileren for spillets første episode.

Etter flere måneder med rykter trakk Marvel og Telltale Games sløret av sitt kommende Guardians of the Galaxy-spill i begynnelsen av mars. I kjent Telltale-stil deles eventyret inn i fem episoder, og nå er datoen satt for seriens åpningsnummer.

Den første episoden, kalt Tangled Up in Blue, lanseres på PC, PlayStation 4, Xbox One, samt iOS- og Android-enheter den 18. april. I første omgang blir spillet kun tilgjengelig digitalt, men en fysisk utgave – som gir spillere tilgang på hele serien – vil lanseres 5. mai.

I spillet følger man Star-Lord på nye eventyr.
Telltale Games

Ikke basert på filmene

Ifølge Telltale skal spillet fortelle en helt ny historie, og vil ikke baseres på hendelsene i Marvels superheltfilmer. Utvikleren har foreløpig vært vag på detaljene, men vi vet at heltene – Star-Lord, Gamora, Drax, Rocket og Groot – vil finne en mystisk gjenstand, som i de gale hender kan forårsake store ødeleggelser.

I rakettstøvlene til Star-Lord må spillere legge ut på en lang reise, som går via Jorda og ut til universets ytre kanter. I likhet med Telltales tidligere eventyr byr Guardians of the Galaxy på utallige vanskelige valg, med knallharde konsekvenser som venter på å gjøre livet surt for heltegjengen.

Torsdag slapp Telltale den første traileren for spillet, med en liten forsmak på hva vi kan vente oss fra seriens første episode. Denne kan du se i videovinduet øverst i artikkelen.

Marvel skal også lage spill med Square Enix.
Deres første prosjekt vil omhandle Avengers-heltene »

Siste fra forsiden