The Banner Saga 3 har fått Kickstarter-kampanje

Stoic trenger hjelp for å avslutte den storslåtte sagaen.

Stoic Studio

Arbeidet med det tredje og siste kapittelet i The Banner Saga-serien er underveis, kunne Stoic bekrefte denne uken. Før spillet kan fullføres trenger prosjektet imidlertid litt finansiell støtte, og som med series første spill har utvikleren gått til Kickstarter for hjelp:

The Banner Saga 3 fortsetter der forgjengeren slapp.
Stoic Studio

– Vi ble blåst overende av responsen og støtten fra fansen vår [under Kickstarter-kampanjen for The Banner Saga i 2012], som samlet inn mer enn 700 000 dollar. Den første Kickstarter-kampanjen lot oss lansere spillet, utvikle og lansere oppfølgeren og vinne flere priser underveis, skriver utvikleren på kampanjesiden og fortsetter:

– Nå er vi tilbake, i en lignende posisjon som før, og vi håper dere vil støtte The Banner Saga 3 slik at vi kan gjøre dette spillet like spesielt. Vi er fortsatt fullstendig uavhengige og tar ikke imot finansiering fra investorer. Kickstarter er en flott måte å la fansen vise sin støtte for spillet, som også lar oss få ta alle avgjørelsene om spillene vi lager. Vi betaler for mesteparten av spillet selv, men pengene vi ber om vil la oss ta den tiden vi trenger.

Trenger 200 000 dollar

Denne gangen er Stoic ute etter 200 000 dollar – eller snaue 1,7 millioner kroner – innen 8. mars, for å levere en avslutning som står til fansens forventninger. Som vanlig på Kickstarter blir det også ekstra målsummer, som vil låse opp nytt innhold og belønninger etter hvert som de nås, men ingen av disse er avslørt enda.

Stoic lover nye turer i skog og mark.
Stoic Studio

The Banner Saga 3 plukker opp historien der spill nummer to slapp, og som tidligere vil valgene og konsekvensene fra seriens forrige spill videreføres. Mørket som har dekket verdenen vil spille en viktig rolle i det konkluderende kapittelet, men ellers har Stoic sagt lite om hvor historien bærer.

Ved siden av fortellingen kan vi vente oss flere taktiske kamper, ytterligere utvikling av helter, reiser gjennom utstrakte landskap og et lydspor som nok en gang komponeres av Austin Wintory.

The Banner Saga 3 kommer i utgangspunktet kun til PC og Mac, men Stoic ønsker å bringe spillet til så mange plattformer som mulig. En lanseringsdato er foreløpig ikke fastsatt.

Både The Banner Saga og The Banner Saga 2 fikk mye skryt i våre anmeldelser.

Siste fra forsiden