The Banner Saga 3 lanseres tidligere enn ventet

Avslutningen på den storslåtte vikingsagaen kommer nå til sommeren.

Versus Evil

Det tredje og siste kapittelet i The Banner Saga-serien skal nå lanseres til sommeren. Slipplanene kommer frem i den nyeste traileren for spillet, som du kan se nedenfor.

Advarsel: Traileren kan inneholde historieavsløringer dersom du ikke har spilt The Banner Saga og The Banner Saga 2.

Den nyeste traileren for The Banner Saga 3 tar for seg Fasolt, en av seriens spillbare figurer. (Video: Stoic)

Det nye lanseringsvinduet er noe tidligere enn hva utvikler Stoic har hintet til tidligere. Spillets Kickstarter-side har lange listet desember 2018 som forventet lanseringstidspunkt, men som Stoic forteller har en eksakt dato aldri vært fastsatt.

Slutten på reisen

Etter nok en vellykket runde med folkefinansiering i begynnelsen av 2017 gikk Stoic i gang med utviklingen av The Banner Saga 3. Spillet plukker opp historien der spill nummer to slapp, og som tidligere vil valg og konsekvenser fra seriens to første innslag bli med deg videre.

Kampen mellom mennesker, Varl og Dredge fortsetter som før, men det er en langt større trussel på ferde. Mørket som har dekket verdenen vil vil spille en viktig rolle i The Banner Saga 3, men ellers har utvikleren avslørt lite om historien.

Ellers kan vi vente mer av det samme, med taktiske kamper, utvikling av helter, reiser gjennom utstrakte landskap og et lydspor som nok en gang komponeres av Austin Wintory.

The Banner Saga 3 kommer i utgangspunktet kun til PC og Mac, men Stoic har uttrykt et ønske om å bringe spillet til så mange plattformer som mulig. De to første spillene er nå også tilgjengelige på konsoll og mobile plattformer.

Både The Banner Saga og The Banner Saga 2 fikk mye skryt i våre anmeldelser.

Siste fra forsiden