The Day Before

The Day Before-utvikleren forsvarer katastrofespillet

Mener uærlig hatkampanje ødela for lanseringen.

Mytona

TLDR

  • The Day Before la ned all drift tidligere denne uka, halvannen måned etter spillets kontroversielle «early access»-lansering.
  • Utvikleren Fntastic hevder spillet ble mål for en hatkampanje drevet av «visse bloggere» som tjente store penger på å svartmale spillet.
  • En notis lagt til av X-brukere kaller Fntastics påstander for direkte løgn, og i respons slettet utvikleren innlegget og la det ut på nytt uten notisen.
Oppsummeringen er laget av en AI-tjeneste fra OpenAi. Innholdet er kvalitetssikret av Gamer.nos journalister.

The Day Before la ned all drift tidligere denne uka, halvannen måned etter spillets kontroversielle «early access»-lansering. Med refusjon tilbudt for alle hadde spillere flest lagt saken bak seg, men utvikler Fntastic er ikke helt klar for å gi slipp.

Utvikleren rykket denne uka ut på X (tidligere Twitter) for å forsvare lanseringen. Fntastic hevder at teamet gjorde alt det kunne for å levere et godt produkt, men at anonyme aktører med ondsinnede baktanker fikk alt til å spore av.

I sin uttalelse skylder Fntastic på «visse bloggere» for å ha drevet en hatkampanje mot spillet. Ifølge utvikleren tjente disse ikke navngitte personene store penger på å svartmale The Day Before, som gjorde stor skade på spillets omdømme.

– Visse bloggere utnyttet mangelen på informasjon om spillets utvikling og tjente store penger på å lage falskt innhold med store overskrifter helt fra begynnelsen, for å få oppmerksomhet.

The Day Before lovet stort, men klarte ikke å levere.
Mytona

Fntastic hevder at disse uærlige omtalene skapte en feilaktig sammenligning mellom spillets opprinnelige avduking og det som til slutt ble levert. Ifølge utvikleren var alt fra den første traileren på plass i «early access»-versjonen, med unntak av noen få ting som skulle på plass senere. Det vil spillere imidlertid ikke ha noe av.

En notis på X-innlegget – lagt til av brukere – kaller Fntastics uttalelse en direkte løgn. Utvikleren svarte med å slette innlegget og legge det ut på nytt, som dermed fjernet notisen.

Les mer: The Day Before-studioet stenger dørene bare uka etter spillets lansering »

Siste fra forsiden