The Division har fått ny betatest-dato

Men du skal være heldig eller ha hatt stor tro på spillet for å få innpass.

Ubisoft

Etter at de ikke greide å levere den planlagte The Division-betatesten på Xbox One i desember har Ubisoft nå satt nye datoer for den lille forhåndstitten.

Tom Clancy's The Division.

Mellom 28. og 31. januar avholdes den lukkede betatesten på Xbox One, mens Windows og PlayStation 4 gjør sin testing mellom 29. og 31. januar. Utprøvingen er åpen for alle som har sikret seg en invitasjon på en måte – enten ved å ha så klokkertro på spillet at man har forhåndsbestilt, ved å plukke den opp via et Humble Bundle-salg nylig, eller på en annen måte. Hvis du vil inn, kan du også sette deg på en venteliste nå.

Like før jul lekket det en hel del video fra alfatesten som ble gjort av spillet i desember. Videoene stammet fra en spiller som har fått tilgang til den lukkede forhåndstesten.

Basert på en simulering

The Division baserer seg på den faktiske terrorangrepsimuleringen «Operation Dark Winter» som fant sted i Washington D.C. i 2001. Da skulle man prøve å kartlegge hva som ville skje med USAs infrastruktur dersom landet ble rammet av et biokjemisk angrep. En infrastrukturkollaps ble resultatet.

The Division.
Ubisoft

Spillet tar for seg begivenhetene etter et slikt angrep. Alt av infrastruktur har sporet av, og kun den hemmelige agentgruppen The Division er de som skal prøve å får orden på restene.

Som vi har sett i flere trailere siden annonseringen handler spillet mye om samarbeid og overlevelse mot både spill- og spillerfigurer, og god kommunikasjon er nøkkelen til å overleve.

Vi så på spillet under Gamescom i fjor:
The Division kan sette ny standard for omgivelser i dataspill »

Siste fra forsiden