The Forgotten City byr på et nytt mordmysterium i Skyrim

Ny ambisiøs modifikasjon kommer i høst.

Skjermbilde av modifikasjonen.
ModDB

OPPDATERING 5. oktober: Nå er The Forgotten City tilgjengelig. Du kan laste ned modifikasjonen fra ModDB, Nexus Mods eller Steam Workshop-siden.

Opprinnelig sak følger.

Opp gjennom årene har vi skrevet om mange ulike modifikasjoner til The Elder Scrolls V: Skyrim, og har vært innom alt fra en gjenskaping av Morrowind til et tropeparadis til omfattende eventyr som Moonpath to Elseweyr.

I høst kommer det en ny modifikasjon som ser ut til å bli et nytt omfangsrikt bidrag til modifikasjonsporteføljen.

Vakkert.

I The Forgotten City skal du ta del i en mørk og ikke-lineær fortelling der du utforsker en gammel by under bakken. Fortellingen tar form som et mordmysterium, der du må utforske kriker og kroker av byen, avhøre mistenkte og til og med reise frem og tilbake i tid.

Modifikasjonen skryter av å ha over 1200 dialoglinjer og 30 nye figurer. Basert på hvordan du løser mysteriet vil du også få forskjellige slutter.

Skaperne planlegger å slippe modifikasjonen i oktober. Da vil du kunne laste den ned fra Steam Workshop eller Skyrim Nexus. I mellomtiden kan du følge utviklingen videre på ModDB-siden. Du kan få et lite innblikk i kvaliteten på modifikasjonen fra traileren nederst i artikkelen.

Lang modifikasjonstradisjon

Det er nå fire år siden The Elder Scrolls V: Skyrim ble sluppet til PlayStation 3, Xbox 360 og Windows. I løpet av disse årene har spillet hele tiden vist livstegn, mye på grunn av et yrende modifikasjonsmiljø.

Spørsmålet er om det nå er på hell, når Fallout 4 slippes 10. november i år, til Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Spillene er riktig nok forskjellige nok til at de begge kan eksistere side om side i modmiljøet, men det er ikke usannsynlig at en del skifter beite til det mer aktuelle spillet.

Utvikler Bethesda jobber også for å få mods på konsollene.
Xbox One-versjonen av Fallout 4 får PC-«mods» »

Trailer til The Forgotten City. (Video: TheModernStoryteller)

Siste fra forsiden