The Gathering arrangerer nytt datatreff

The Gathering: ORIGINS skjer i samarbeid med SpillExpo i november.

Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Når SpillExpo åpner dørene 10. november, kan besøkende ta del i et nytt tilskudd. The Gathering: ORIGINS er et nytt datatreff som skjer i samarbeid med den store spillmessen i Lillestrøm Varemesse.

The Gathering: ORIGINS skal ikke være et LAN i stor skala, men tar sikte på å få til et mer intimt treff, slik The Gathering var helt i begynnelsen tidlig på nittitallet. Det hele skjer mellom 10. og 12. november.

– Har du noen gang lurt på hvordan The Gathering startet? Eller kanskje du lurer på hvordan det var «i gamle dager» da The Gathering var mer som å henge med vennene dine i en gigantisk stue?, står det i pressemeldingen fra Kandu.

Sånn var det på The Gathering i 2016. ORIGINS blir nok i litt mindre skala.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Kandu presiserer at det vil være begrenset med billetter tilgjengelig, og at de denne gangen vil fokusere mer på et mindre LAN med en mer avslappet stemning enn i Vikingskipet rundt påsketider.

Alle som kjøper et pass til datapartyet får også et helgepass til SpillExpo. Dersom man allerede har sikret seg et SpillExpo-pass, kan man kjøpe en tilleggsbillett for å få tilgang til LAN-et også.

De to største

The Gathering fikk sin oppstart i påsken 1992 i Skedsmohallen. Etter noen omstreifende år endte arrangementet opp i Vikingskipet i Hamar i 1996, og har siden den gang holdt stand der med flere tusen deltakere som rigger seg opp til spilling og mingling. The Gathering: ORIGINS skal utfylle hovedarrangementet.

SpillExpo er på sin side Norges største spillmesse, som de siste fem årene har gått av stabelen i Lillestrøm Varemesse. Messen skilter med å kunne teste spill, muligheten til å møte spillutviklere og YouTube-kjendiser. Finalene i Telenorligaen spilles også under messen, og fyller dermed lokalet med e-sport-deltakere og seere.

Siste fra forsiden