The Last of Us Part II

The Last of Us Part II har fått PlayStation 5-oppdatering

60 bilder i sekundet og bedre lastetider.

Allerede før lanseringen av The Last of Us Part II i juni 2020 ba spillere om en oppgradert versjon av spillet for PlayStation 5. Nå har Naughty Dog gitt etter for fansens etterspørsel, med en oppdatering som forbedrer bildefrekvens og lastetider.

60 bilder i sekundet

The Last of Us Part II har fått en PlayStation 5-oppgradering.
Sony Interactive Entertainment

Spillere som har klart å skaffe seg en PlayStation 5 kan laste ned oppdatering 1.08 nå. Denne er helt gratis for alle som eier The Last of Us Part II, og introduserer både raskere lastetider og muligheten til å velge mellom 30 eller 60 bilder i sekundet.

Traileren for den nye oppdateringen – som du kan se øverst i artikkelen – nevner også forbedret oppløsning. I en uttalelse til Digital Foundry påpeker Naughty Dog imidlertid at det kun er snakk om den samme oppdateringen spillet fikk på PlayStation 4 Pro – det vil si 1440p.

Digital Foundry melder ellers at oppdateringen ikke har noen problemer med å holde 60 bilder i sekundet. I løpet av åtte timer med testing var det kun ett sted der bildefrekvensen dalte litt, men ellers var det stabilt hele veien.

Oppdateringen ble kunngjort via den offisielle PlayStation-bloggen, der Naughty Dogs Arne Meyer også hintet om studioets videre planer for utvikling på PlayStation 5.

– Siden i fjor har teamet gravd gjennom maskinvaren til PlayStation 5 og mulighetene den låser opp, og vi er spente på hva fremtiden holder. Denne oppdateringen er bare det første steget i vårt arbeid på PlayStation 5. Vi skal si fra når vi har flere nyheter å dele.

LES OGSÅ: Vår anmeldelse av The Last of Us Part II »
LES OGSÅ: 6 ting du bør vite før du spiller The Last of Us Part II »

Siste fra forsiden