The Last of Us Part II

The Last of Us Part II skrur opp vanskelighetsgraden

Oppdatert: Stor oppdatering slippes torsdag.

Oppdatering 22:45: Den nye The Last of Us Part II-oppdateringen, med både Grounded-vanskelighetsgrad og Permadeath-modus, vil lanseres torsdag 13. august. Det har Naughty Dog nå bekreftet.

Videre introduseres også en haug med tilpasningsmuligheter for opplevelsen. Disse inkluderer alt fra uendelig ammunisjon til visuelle innstillinger, samt mer tøysete varianter – som helium-lyd.

Les mer om de mange nyhetene via Naughty Dogs nettsider.

Opprinnelig sak følger.

Spillere som liker en utfordring får snart gå løs på en enda tøffere opplevelse i The Last of Us Part II. Det kommer frem via spillets oppdaterte Trophy-liste.

Trophy-jegere får snart mer å pusle med i The Last of Us Part II.
Sony

To nye PlayStation-trofeer, kalt You Can't Stop This og Dig Two Graves, ble lagt til denne uken. Begge handler om å fullføre historien, med henholdsvis «Permadeath» – altså at du må begynne forfra igjen om du dør – og den nye vanskelighetsgraden Grounded.

Grounded dukket opprinnelig opp som ekstrainnhold i det første The Last of Us-spillet. Modusen gjør opplevelsen mye tøffere, ved å for eksempel skru opp skaden fra fiender eller fjerne gjenstander man vanligvis finner i skuffer og skap.

Hvordan Grounded vil se ut i The Last of Us Part II er ikke bekreftet, og når modusen kommer til spillet har utvikler Naughty Dog heller ikke sagt noe om.

Knallgodt snikespill

The Last of Us Part II kom til verden 19. juni i år, syv år etter sin kritikerroste forgjenger. Også dette fikk en svært god mottakelse, og vår anmelder roste spillet opp i skyene.

– Med The Last of Us Part II har Naughty Dog laget et spill som er teknisk overlegent det meste, samtidig som de har fortalt en personlig historie som jeg virkelig føler betyr noe. Det er en fortelling om motsetninger – mellom hat og kjærlighet, hevn og tilgivelse – og det er en fortelling som konstant får meg til å føle og tenke utrolig mye forskjellig. Og det er en god ting, skrev Espen Jansen.

LES OGSÅ: 6 ting du bør vite før du spiller The Last of Us Part II »

Les også
Anmeldelse: The Last of Us Part II

Siste fra forsiden