The Last of Us utvides med nye eventyr

Ellie blir hovedpersonen i ny tilleggspakke.

PlayStation 3-eksklusive The Last of Us ble en av sommerens største suksesser, og nå har Sony og Naughty Dog røpet at enspillerdelen vil utvides med en nedlastbar tilleggspakke.

Vi spiller som Ellie

Pakken heter Left Behind, og handlingen finner sted før hendelsene i originalspillet. Ellie befinner seg på en militær kostskole i karanteneområdet i Boston, der hun er sammen med sin beste venn og veileder, Riley. Handlingen vil fokusere på vennskapet mellom Ellie og Riley, som sammen må komme seg gjennom store utfordringer.

I den nedlastbare pakken spiller vi som Ellie selv, og Ashley Johnson er tilbake i rollen. Riley spilles av Yaani King. Naughty Dog mener at pakken vil by på samme kvalitet som vi er vant med fra hovedspillet, og at de også vil gi oss noen overraskelser underveis.

Det nye eventyret vil lanseres tidlig neste år. Dette er Naughty Dogs første forsøk på å lage enspillerbasert DLC-innhold.

Hvis du gikk glipp av The Last of Us kan du lese vår anmeldelse, der spillet ble beskrevet som et spennende og følelsesladd eventyr og belønnet med en solid nier. Naughty Dog har også annonsert at de jobber med et nytt Uncharted-spill for PlayStation 4.

Siste fra forsiden