The Sims 4 - gratis

The Sims 4 er helt gratis på PC og Mac denne uken

EA gir bort standardutgaven via Origin.

EA

Spillere som enda ikke sitter på et eksemplar av The Sims 4 kan få spillet helt gratis denne uken. EA deler ut originalspillet for både PC og Mac – altså grunnpakken uten noen utvidelser – via Origin, i et tilbud som varer frem til 28. mai.

The Sims 4 er gratis på Origin denne uken.
EA

For å sikre deg spillet er det bare å besøke Origin i nettleseren eller via skrivebordsprogrammet. På oppføringen til The Sims 4 trykker du på den oransje «Få det gratis»-knappen, og etter å ha logget deg inn er det ditt for evig og alltid.

Vokser og vokser

Siden lanseringen av The Sims 4 i 2014 har spillet vokst seg større og større. Utvikler Maxis ruller stadig ut både store og små utvidelser, som man riktignok må betale for, med blant annet flere jobber, nytt møblement og ferske områder å utforske.

Den nyeste pakken – Strangerville – kom til PC-versjonen i februar, og deretter til både PlayStation 4 og Xbox One i midten av mai. Strangerville introduserer en dose X-Files til Sims-universet, og inviterer spillere til å løse et mysterium pakket med helsprø småbyfolk og konspirasjonsteorier om romvesener.

I fjor la utvikleren også til muligheten for å oppleve spillet på enda nærmere hold, med introduksjonen av en førstepersons synsvinkel. Funksjonen begynte som en spøk, men ble så populær blant utviklerteamet at den etter hvert fant veien ut til spillerne.

Husker du det aller første The Sims-spillet?
Les vårt tilbakeblikk på seriens begynnelse »

Siste fra forsiden