The Tomorrow Children får lukket betatest i januar

Minecraft møter kommunisme på PlayStation 4.

PlayStation Europe

Pixeljunk-utvikler Q Games annonserte i fjor det kommende PlayStation 4-spillet The Tomorrow Children, som blander Minecraft-bygging med Sovjet-kommunisme. Den gang var planen å lansere spillet i løpet av 2015, men siden har slippdatoen sklidd ut til en gang neste år.

Byggverkene i The Tomorrow Children er aldri helt trygge.

Nå har Q Games imidlertid annonsert at fansen ikke blir nødt til å vente helt til lanseringen for å få en første smakebit av spillet. Utvikleren vil nemlig avholde en lukket betatest som begynner 21. januar 2016, og håpefulle spillere kan melde seg på via PlayStations nettsider.

Gjenoppbygg verdenen

The Tomorrow Children er et nettbasert eventyrspill som handler om å gjenoppbygge sivilisasjonen etter at et feilslått sovjetisk eksperiment dekker jordkloden i et hvitt skall, kalt The Void.

Sammen med andre spillere må du samle inn ressurser og bygge byer, samtidig som dere forsvarer byggverkene fra store monstre som ødelegger alt i sin vei. Ifølge spillsjef Dylan Cuthbert er godt samarbeid nøkkelen til suksess, og bare dersom spillere jobber sammen vil de kunne overleve verdens farer og bygge et nytt samfunn.

Q Games viste frem mer av The Tomorrow Games under PlayStation Experience. (Video: PlayStation)

Q Games var tilstede under PlayStation Experience forrige uke, der de viste frem en demo fra spillet. I videovinduet til høyre kan du se mer av hva The Tomorrow Children går ut på, og hva du kan vente deg dersom du får tilgang på neste måneds betatest.

Minecraft kommer for øvrig til nok en plattform neste uke.
Denne gangen har turen kommet til Nintendo Wii U »

Siste fra forsiden