The Witcher 2 er gratis på Xbox One og Xbox 360

Microsoft feirer at spillet nå er bakoverkompatibelt på Xbox One.

CD Projekt RED

Listen over bakoverkompatible spill på Xbox One vokser stadig, og denne uken føyde Microsoft ytterligere ti Xbox 360-spill til listen. Blant dem er CD Projekt REDs andre spill i den populære serien om monsterjegeren Geralt of Rivia – The Witcher 2: Assassins of Kings.

I en pressemelding forteller Microsoft at de er svært begeistret over å kunne tilby The Witcher 2 på Xbox One, og for å feire anledningen gir de bort spillet helt gratis i en begrenset periode. Frem til 5. februar kan eiere av både Xbox One og Xbox 360 laste ned spillet gjennom Xbox.com uten å betale en krone.

– Utfordrende og underholdende

Nå har du sjansen til å bli bedre kjent med Geralt og vennene hans.
CD Projekt RED

For de mange spillerne som fikk sitt første møte med serien i fjorårets The Witcher 3: Wild Hunt er dette en flott mulighet til å bli bedre kjent med Geralt og vennene hans. Spill nummer to kom hakket unna toppscore hos oss, og er ifølge vår anmelder en spillopplevelse som rollespillentusiaster ikke kan være foruten:

– Spillet har en interessant historie som kaster deg inn i politiske dragkamper og mellommenneskelige intriger. Det har et galleri av interessante personligheter som du møter langs veien, og dialogene i spillet bidrar sterkt til å engasjere deg i de overordnede elementene av historien. Samtidig er også actiondelene svært gode og et forbedret kampsystem gjør sverdduellene både utfordrende og underholdende, skrev Marius Kjørmo i 2011.

Vil slippe spill så snart de er klare

I tillegg til å annonsere de nye spillene meldte Microsoft også om en endring i hvordan bakoverkompatible spill vil lanseres. Tidligere har selskapet sluppet nye titler i større grupper til en fast tid hver måned, men fra nå av vil spill bli tilgjengelige så snart de er klare:

– Dette betyr at dere ikke blir nødt til å vente for å få tak i de nyeste spillene. Vi lanserer alt som er tilgjengelig, når det er tilgjengelig, så snart hvert spill har blitt behandlet og fått utgiverens godkjennelse, forklarer Microsoft.

Microsoft vil satse mer på PC-spilling.
ReCore er blant flere spill selskapet skal gi ut på PC i år »

Siste fra forsiden