The Witcher 3-modifikasjon bytter ut alle kamper med et slag Gwent

Legg fra deg sverdet og finn frem kortstokken!

CD Projekt RED

Da The Witcher 3: Wild Hunt sørget for at senvåren ble innetid for mange, bet en god del spillere seg fast Gwent.

Lett inspirert av Magic: The Gathering, Hearthstone og lignende samlekortvarianter er Gwent et enkelt kortspill som Geralt kan utfordre The Witcher 3-figurene til å spille. Du bygger din egen kortstokk som bygger på forskjellige styrker og svakheter, og vinner du får du et kort i premie.

Heart of Cards. (Video: Dick Justice, YouTube)

Nå har en modder fått den fikse idéen å bytte ut alle vanlige sverdkamper med et fredelig slag Gwent. Går du opp til en fiende og slenger ut et sverdslag, åpnes Gwent-skjermen og man må beseire fiendens kortstokk. Vinner man runden, går man tilbake til verdenen og ser fienden falle om.

Modifikasjonen, som går under navnet Hearts of Cards, utvikles fremdeles, men allerede er det noen interessante aspekter som er implementert. For eksempel tas det høyde for nivået på motstanderen – dasker du løs på en høynivåfiende, er kortstokken svært vanskelig å beseire. Planen videre er å få på plass at man får spesielle kort fra sjefskamper og å justere spilløkonomien til kortspillfokuset.

Hvordan det hele fungerer kan du se i videoen ovenfor.

Bra mottagelse

The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone.

Utvidelsespakken Hearts of Stone ble sluppet 13. oktober, og fikk gode skussmål av vår anmelder her på bruket.

– The Witcher 3: Wild Hunt - Hearts of Stone er et mesterverk, og alle som har spilt gjennom det originale spillet burde vurdere å skaffe seg denne utvidelsespakken. Historien er rett og slett imponerende, og CD Projekt RED har ikke spart på kruttet. De har også våget å utforske noen nye veier som de ikke gjorde i det originale spillet, og selv om dette noen ganger kan hvile på linjen til pretensiøst er sluttproduktet meget troverdig – noe spillet tjener på, skriver vår anmelder.

Den neste utvidelsen, Blood and Wine skal komme tidlig neste år.

Pass på! Skatteoppkreveren i The Witcher 3 kommer med krav dersom du utnyttet smutthull »

Siste fra forsiden