The Witcher får sitt eget penn-og-papir-rollespill

Utvikles sammen med gjengen bak Cyberpunk 2020.

CD Projekt RED

Selv om CD Projekt RED har rundet av sagaen om Geralt fra Rivia med The Witcher 3: Wild Hunt tidligere i år har de lagt et nytt jern i ilden. Spillutvikleren skal bryne seg på et pen-og-papir-rollespill satt til fantasy-universet.

Gjengen hos R.Talsorian Games – kjent for penn-og-papir-spillet Cyberpunk 2020 – skal også være med på utformingen av det nye bordrollespillet. Antageligvis har dette samarbeidet grodd ut av at CD Projekt RED jobber med å spillmatisere nettopp Cyberpunk-universet, sammen med blant annet skaper Mike Pondsmith.

De jobber allerede med en spillmatisering av Cyberpunk 2020, bare satt til 2077.

The Witcher Role-Playing Game skal bruke regelsettet til Cyberpunk 2020, Fuzion, men vil selvfølgelig lene seg mer på fantasy-bestanddelene fra bokserien enn på de futuristiske augmentasjonene.

– Systemet vil stille med alle verktøy man trenger for å lage og spille ut sine egne eventyr, og for å bli alt fra en monsterslaktende kampveteran til en kjøpsmannstopp med et bredr kontaktnettverk, forteller utvikleren i pressemeldingen.

I motsetning til videospillserien vil man i The Witcher Role-Playing Game kunen skape sine egne figurer, noe som sikkert er kjærkomment for de som kan ha blitt litt lei av å se trynet til Geralt gjennom tre spill nå.

Planen er å slippe The Witcher Role-Playing Game i midten av 2016.

Slipper ny modus til The Witcher 3

The Witcher 3: Wild Hunt.
CD Projekt RED

The Witcher 3: Wild Hunt er det tredje og siste spillet fra CD Projekt RED basert på den polske fantasy-bokserien med samme navn. Spillet ble sluppet til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 19. mai, og fikk nesten toppscore av oss i vår anmeldelse.

Siden lansering har CD Projekt RED utbedret spillet med oppdateringer – noen mer absurde enn andre – og sluppet gratisinnhold av ulik art. Utviklerens gratistilbud rundes av snart med en helt ny modus som lar deg spille spillet om igjen med alt du har opparbeidet deg av ferdigheter, gjenstander og nivå.

At studioet jobber med to «store utvidelsespakker» har vi vært klar over i et par måneder nå. I april lovet studioet at pakkene Hearts of Stone og Blood and Wine skulle by på 30 timer med innhold.

Det er ikke til å kimse ad.
The Witcher 3-utvidelsene er nesten like store som hele The Witcher 2 »

Siste fra forsiden