Project Vitriol

The Witcher-utviklere jobber med et stort rollespill med mørke undertoner

Polske Project Vitriol virker ambisiøst.

Det polske spillstudioet Fool's Theory – der flere av de ansatte jobbet på The Witcher 2 og 3 – pusler nå med et nytt spill. Så langt går spillet under kodenavnet Project Vitriol, og beskrives som et historiedrevet og moralsk tvetydig spill.

Project Vitrol skal gis ut av 11 Bit Studios, utgiveren og utvikleren som har stått bak spill som This War of Mine, Frostpunk og Children of Morta.

En knapp annonseringstrailer ser du over.

LES OGSÅ: Nå kommer det neste store The Witcher-spillet »

Mystisisme og folkeeventyr

Project Vitriol er satt til Warzawa i en periode der byen er underlagt det russiske imperiet. Her mikses virkeligheten med folkeeventyr og mystysisme.

– Spillet handler om den esoteriske delen av virkeligheten, den mørke delen av verden som de fleste av oss ikke vet om. Men mørket er der, bak hvert hjørne. Det iakttar oss fra skyggene, og uansett om vi vet det eller ikke tærer det på, og passer på at vi gjør opp for oss, beskriver prosjektleder Jakub Rokosz.

Fool's Theory har så langt gitt ut Seven: The Days Long Gone i 2017 – et sandkassespill med rollespill- og snikeelementer sett ovenfra. Project Vitrol skal bli betydelig større, og sikter seg inn på et mer voksent publikum.

Vi skal få se mer av spillet i løpet av sommermånedene.

LES OGSÅ: The Witcher 3- og Cyberpunk 2077- utviklere jobber med nytt rollespill »

Siste fra forsiden