CD Projekt - Sony

Cyberpunk- og The Witcher-utvikleren avviser rykter om Sony-oppkjøp

– CD Projekt er ikke til salgs.

CD Projekt RED

Sosiale medier blusset i helgen opp til storm, med rykter om at Sony planla å kjøpe CD Projekt. Det er feil, kunne The Witcher-utvikleren konstatere mandag.

I en investorsamtale (via VGC) sa CD Projekt-sjef Adam Kiciński at det aldri har vært noen planer om å selge. Det har heller ikke endret seg i det siste, og utvikleren fortsetter som før.

– Jeg kan gjenta det jeg har sagt i alle år: CD Projekt er ikke til salgs. Vi ønsker å forbli uavhengig. Vi har det jeg mener er en storartet strategi. Den er ikke enkel å gjennomføre, det er klart, men det er veldig spennende å følge vår egen sti, sa Kiciński.

Selskapet støtte nylig på problemer med å gjennomføre sin strategi rundt The Witcher-sidespranget kjent som Project Sirius. Etter å først ha skrotet alt arbeidet ble det likevel bestemt at utvikler Molasses Flood skulle få fortsette med deler av prosjektet, som nå går i en ny retning.

Som konsekvens av kursendringen så CD Projekt seg nødt til å si opp 21 utviklere som hadde jobbet med Sirius.

– Fordi prosjektet endret seg, har også sammensettingen av teamet som jobber med spillet endret seg – i hovedsak hos The Molasses Flood, forklarte utvikleren for noen uker siden.

LES OGSÅ: Cyberpunk 2077-utvidelsen Phantom Liberty introduserer Idris Elba som agent Solomon Reed »

Siste fra forsiden