Podkast

Rad Crew, Sesong 8, episode 7

Tidenes beste musikaløyeblikk i spill

Det kan fort bli minneverdig når spillhelter og -skurker bryter ut i sang.

Av og til er det uker der veldig lite skjer i spillbransjen. Vi tenkte det var en anledning til å lage en litt kortere, litt mer uhøytidelig og litt annerledes episode av Rad Crew.

Her passer det vel med en liten «WTF».

Bli med Are og Jostein mens de snakker om de fem beste musikal-øyeblikkene i spill. Du vet, sånne filmscener der folk plutselig bryter ut i sang? Spillverdenen har noen også, og selv om de musikalsk sett er av svært blandet kvalitet var dette en av de morsomste Topp 5-ene vi har laget på lenge.

Ellers prater vi litt om den nye Donkey Kong-rekorden, Bayonetta 2, Shenmue (ja, du leste riktig) og et par andre ting vi hadde på hjertet.

Neste uke er vi tilbake med en storepisode om Destiny!

For å høre lydfilen direkte må du ha Adobe Flash installert og javascript aktivt. Du kan imidlertid laste ned og spille av filen i MP3-format herfra: Last ned lydfilene i stedet.

Gått glipp av tidligere episoder?

Jeg ville alltid bli en brannmann, men endte opp som pirat.

Hver episode av Rad Crew kommer på torsdager og produseres i samarbeid med redaksjonen i Gamer.no. Det betyr blant annet at våre anmeldere og skribenter fra tid til annen vil dukke opp i programmet for å snakke om ferske spillopplevelser, trender eller hva vi gleder oss til. Du kan bli bedre kjent med gjengen bak Rad Crew på deres Facebook-side.

Her er de tre forrige episodene av Rad Crew:

Rad Crew, 4. september
Rad Crew, 28. august
Rad Crew, 21. august

Hver episode er tilgjengelig gjennom iTunes-strømmen og RSS-strømmen til Rad Crew, og du kan laste den ned som MP3-fil her.

Siste fra forsiden