E3 2021 - Deviation Games

Tidligere Call of Duty: Black Ops-folk skal lage nytt spill for PlayStation

Har dannet studioet Deviation Games.

Dave Anthony og Jason Blundell – to tidligere Treyarch-veteraner – inntok scenen under Summer Game Fest for å kunngjøre at de har startet nytt studio. Det skal hete Deviation Games, og gjengen har allerede fått med seg PlayStation som samarbeidspartner.

Jobber med nytt PlayStation-spill

Deviation Games samarbeider med PlayStation for å lage sitt første spill.
Summer Game Fest

Deviation er allerede i gang med sitt første spill – noe helt nytt som i hvert fall kommer til PlayStation-konsoller. Utvikleren ville ikke ut med noen offisielle detaljer, men hintet om at action skal stå i sentrum for opplevelsen.

Akkurat det er nok ikke så rart, med tanke på at de to studiosjefene har lang erfaring fra Call of Duty: Black Ops-serien. Blant annet var Blundell en av hjernene bak den aller første zombiemodusen for Call of Duty.

Duoen forteller at de bygger videre på alt de har lært i løpet av flere tiår med spillutvikling. Målet er imidlertid å tilby noe vi kanskje ikke har sett før i spillbransjen, så tilsynelatende blir det ikke bare et tradisjonelt skytespill.

– Vi er ikke redde for å si at ambisjonene våre er superhøye. Vi planlegger å lage et svært spill stappfullt av innhold, med fokus på action og mye energi, men vi lar det være der foreløpig og så blir det forhåpentlig ikke lenge før vi kan dele mer, forteller Anthony via den offisielle PlayStation-bloggen.

Jade Raymonds nye studio skal også lage spill for PlayStation.
Utviklerveteranen avduket Haven Studios i mars »

Siste fra forsiden