Tidsreisende, tredimensjonale kaningærninger

Raving Rabbids blir et plattformspill til Nintendo 3DS.

Raving Rabbids-serien startet som en samling minispill og en avstikker fra den velkjente Rayman-serien, og gjorde din debut som lanseringsutgivelse til Nintendo Wii. Folk likte å styre de hyperaktive og smått gale kaninene, og konseptet har hadd nær årlige utgivelser den gang. Sist ute var fjorårets Raving Rabbids: Travel in Time, og utgiver Ubisoft ønsker å spinne videre på konseptet med tidsreisende pelsdyr.

Spillnettstedet IGN melder at serien atter en gang utvides, og denne gangen er det Nintendo 3DS som får æren av å ta imot kaningjengen. Nå skal vi få farte rundt i et sidescrollende plattformspill, og det ser ut til at de små rakkerne atter en gang har greid å rote seg bort i en rekke tidsperioder. Utgivelsesdatoen ser ut til å legge seg rundt tidlig april.

Spillets første skjermbilde.

Totalt skal vi få frese gjennom fire vidt forskjellige epoker, som blant annet inkluderer dinosaurtiden og oldtidens Egypt. Totalt vil det bli over 60 brett å utfolde seg i, og mye tyder på at gjengen greier å kludre til historien som vanlig. For å krydre stemningen vil man få tilgang til over 40 ulike, snåle kostymer. Lite slår tross alt å kle seg ut som Napoleon Bonaparte når man føler seg i det gærne hjørnet.

I tillegg til den fyldige enspillerdelen vil spillet også by på en tidsangrepsmodus, hvor man spiller om kapp med klokka, samt en utfordringsdel hvor man løser mer alternative oppgaver.

Raving Rabbids: Travel In Time 3D utgis til Nintendo 3DS i løpet av april.

Lurer du på hvilke andre spill som er på vei? Ta en titt i Spillkalenderen!

Siste fra forsiden