Til helgen kan du ta livet av Gary Busey i Hitman

Spillere får syv dager på seg til å ta skuespilleren av dage.

Square Enix

Tidligere i år avholdt Square Enix avstemningskampanjen «Choose Your Hit», der spillere kunne stemme frem enten Gary Cole eller Gary Busey til å bli et snikmordermål i Hitman. Sistnevnte gikk av med seieren, og denne uken får du sjansen til å likvidere den aldrende Hollywood-skuespilleren.

Busey ankommer spillet klokken 14:00 den 21. juli, og blir å finne i Sapienza-brettet som del av det nye oppdraget «The Wildcard». Spillere har deretter nøyaktig syv dager – 168 timer – på seg til å eliminere ham før han forsvinner, men det blir lettere sagt enn gjort.

«Elusive Target»

Spillere kunne velge mellom å likvidere Gary Cole eller Gary Busey.
Square Enix

Busey er nemlig et av Hitmans såkalte «Elusive Targets», som i tillegg til å være vanskeligere enn spillets vanlige oppdrag kun gir deg ett eneste forsøk. Om du ikke er fornøyd med metoden du bruker, eller du lar målet slippe unna er løpet kjørt og Busey borte for alltid.

De spesielle snikmorderoppdragene ble introdusert i Hitman tidligere i år, og er ment for å gi spillere en skikkelig utfordring:

– Hvis noe går feil og det bryter ut fullstendig kaos må du ha en reserveplan, fordi lagringsfunksjonen er deaktivert når du prøver deg på disse kontraktene. Vi vet at «Elusive Targets» ikke kommer til å være lette, og det er nettopp slik de er designet, forklarte utvikler IO Interactive.

Nye Hitman byr på mye frihet og høy gjenspillingsverdi.
Les førsteinntrykket vårt her »

Siste fra forsiden