Hitmans neste offer blir enten Gary Cole eller Gary Busey

Square Enix ber deg stemme på hvem du helst vil likvidere i snikmorderspillet.

Hitman-utgiver Square Enix har lansert en kampanje der du kan stemme frem Agent 47s neste offer. De to kandidatene er Hollywood-skuespillerne Gary Cole og Gary Busey, og den som får flest stemmer vil introduseres som et snikmordermål i det nyeste Hitman-spillet til sommeren.

Gary Cole til venstre og Gary Busey til høyre.
Square Enix

I videoen ovenfor forklarer hver kandidat hvorfor du bør stemme på akkurat dem, basert på det vi håper er oppdiktede grusomheter. Busey forteller blant annet at han kidnapper vegetarianske barn og gir dem kjøtt, mens Cole klipper negler på bussen.

Chooseyourhit.com kan du stemme på hvilken Gary du helst ønsker å se i spillet. Nettsiden vil oppdateres med flere kampanjevideoer etter hvert, så dersom du ikke klarer å bestemme deg enda kan du vente på å få høre flere argumenter fra de konkurrerende partene.

Utsetter «Elusive Targets»

Slik fungerer «Elusive Targets» i Hitman. (Video: IO Interactive)

Ved siden av kampanjen annonserte utvikler IO Interactive to nye såkalte «Escalation Contracts» for Hitman-spillet, som er tilgjengelige allerede nå. Disse ber spillere om å ta livet av bestemte mål, med stadig strengere krav for hvordan likvideringene må utføres.

Den dårlige nyheten er at den planlagte introduksjonen av «Elusive Targets», snikmordermål man bare får én eneste sjanse til å eliminere, er utsatt. Denne funksjonen blir nå først tilgjengelig kort tid før lanseringen av spillets neste episode i april, men frem til da vil IO fortsatt gi ut to nye Escalation Contracts hver uke.

Tidligere denne måneden prøvde vi første episode av nye Hitman.
Les vår førsteinntrykk av spillet her »

Siste fra forsiden