Du har kun én sjanse til å likvidere Hitmans neste mål

Test snikmorderegenskapene dine med spillets første «Elusive Target».

Square Enix

En gang i løpet av fredag 13. mai lanserer Square Enix en ny midlertidig leiemorderkontrakt til Hitman, som del av spillets «Elusive Targets»-konsept. Det melder utvikleren på sine nettsider.

I en «Elusive Targets»-kontrakt må du utforske omgivelsene dine nøye.
Jens Erik Vaaler/Gamer.no

Så snart kontrakten aktiveres har spillere 48 timer på å likvidere et spesielt mål i spillet, og man får kun én sjanse til å lykkes. Det betyr at du ikke kan prøve igjen om du ikke er fornøyd med metoden du bruker, og dersom målet slipper unna er det borte for alltid.

– Et «Elusive Target» er det nærmeste vi kommer til en ekte Hitman-fantasi. Hvert mål er en spesialbygd figur med sin egen bakgrunnshistorie og sin egen, unike grunn for å være i spillverdenen, forklarer Square.

Vanskelige kontrakter

Ifølge utvikleren er disse kontraktene langt vanskeligere enn de man vanligvis utfører i Hitman, da målene ikke dukker opp på kartet eller ved bruk av Agent 47s instinktegenskap. Informasjonen man kan tilegne seg underveis blir derfor svært viktig, og det gjelder å utforske området nøye og legge grundige planer:

– Hvis noe går feil og det bryter ut fullstendig kaos må du ha en reserveplan, fordi lagringsfunksjonen er deaktivert når du prøver deg på disse kontraktene. Vi vet at «Elusive Targets» ikke kommer til å være lette, og det er nettopp slik de er designet, forteller utvikleren.

Flere «Elusive Targets» vil introduseres til spillet ved senere anledninger, og etter hvert som du fullfører dem vil du motta nye klesplagg for Agent 47.

Drep Gary Busey

Gary Busey gikk seriende ut av «Choose your hit»-konkurransen. (Video: Square Enix)

I andre Hitman-nyheter ble det i april klart at det er Gary Busey som skal avlives i et nytt snikmorderoppdrag til sommeren. Den aldrende Hollywood-skuespilleren gikk seirende ut av «Choose your hit»-konkurransen, der fans kunne stemme frem Busey eller Gary Cole som Agent 47s neste mål.

Hitmans andre episode – Sapienza – ble lansert 26. april, med nye områder, oppdrag og utfordringer. I tillegg annonserte Square to nye «Escalation Contracts» som slippes denne uken, der spillere blant annet må bruke øks og kle seg ut som en prest. Du kan lese mer om disse på spillets nettsider.

Tidligere i år prøvde vi første episode av nye Hitman.
Les vårt førsteinntrykk av spillet her »

Siste fra forsiden