PES 2010 i oktober

Tilbake på matta

Årets utgave av Konamis fotballspill har fått slippdato.

Tradisjonene tro kommer det et nytt Pro Evolution Soccer i løpet av høsten, og PES 2010 slippes i tre puljer. Først ute er utgavene til Xbox 360, PlayStation 3, PC og mobiltelefon. Disse slippes 22. oktober, mens PSP- og PlayStation 2-eiere må vente til 5. november. De som heller vil ha Wii-utgaven kan krysse av 19. november på kalenderen.

Gjengoppgjør

Nytt i årets utgave er blant annet et 360 graders kontrollsystem. Konami lover at dette skal åpne opp nye muligheter i både angrep og forsvar, men funksjonen er bare tilgjengelig på PlayStation 3, Xbox 360 og PC.

Kontrollsystemet ble visstnok lagt inn etter ønske fra fansen, og Konami hevder at også en rekke andre funksjoner i 2010-utgaven er basert på tilbakemeldinger fra spillerne. Det blir full kontroll over målvakten (komplett med nye bevegelser), masse nye animasjoner og mer naturlige finter og taklinger når du kjemper om ballen.

Vår anmelder var svært fornøyd med fjorårets utgave av PES, men også rivalen FIFA fikk mye ros. Hvem som går seirende ut av årets oppgjør leser du her på Gamer.no senere i høst..

Siste fra forsiden