Neste STALKER i februar

Tilbake til sonen

Call of Pripyat har endelig fått slippdato.

Våre russiske naboer har kunnet spille STALKER-oppfølgeren Call of Pripyat en stund nå, men her til lands venter vi fortsatt på en engelskspråklig utgivelse. I september meldte bitComposer Games at de hadde utsatt den europeiske utgivelsen, og at spillet skulle slippes i løpet av første kvartal 2010.

Fine bisken!

Koch Media forteller nå at de har inngått en avtale med bitComposer Games om å utgi Call of Pripyat i Storbritannia, Italia og Skandinavia. Samtidig har de også spikret en endelig slippdato for actionrollespillet. Fra 5. februar skal det ligge i butikkhyllene.

I STALKER: Call of Pripyat spiller du en russisk agent som må infiltrere det radioaktive ødelandet rundt Tsjernobyl på jakt etter fem forsvunne militærhelikoptre. Området er fult av banditter, lykkejegere og mutanter, noe som ikke akkurat gjør søket enklere. I løpet av reisen får du blant annet besøke en hemmelig militærbase, forlatte fabrikker og selvsagt spøkelsesbyen Pripyat.

Du har forkledd deg som en såkalt «Stalker» for å gjøre letingen enklere, og må forholde deg til de ulike grupperingene som styrer Tsjernobyl-sonen. Det er opp til deg hvem du vil motvirke og hvem du vil alliere deg med for å lykkes med oppdraget.

Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden