Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered

Ting tyder på at Call of Duty: Modern Warfare 2 pusses opp

Europeisk sensurorgan kan ha vært litt for raske på avtrekkeren.

Activision

Like før helgen dukket en oppføring for Call of Duty: Modern Warfare 2 Remastered opp (via Gematsu) på nettsiden til sensurorganet Pan European Information Board – bedre kjent som PEGI. Oppføringen ble raskt fjernet, men ikke før den ble oppdaget og spredt for alle vinder.

Call of Duty: Modern Warfare 2 ble opprinnelig lansert i 2009.
Activision

PEGI ga spillet en anbefalt nedre aldersgrense på 18 år, men oppføringen inneholdt ellers lite informasjon. Activision har så langt ikke kommentert saken, men at et oppusset Modern Warfare 2 kan være på vei er overhodet ikke utenkelig.

Pakkes sammen med neste Call of Duty?

Oppussingen av Call of Duty-spill begynte i 2016, da Activision slapp en nyversjon av det første Modern Warfare-spillet – Call of Duty 4. I utgangspunktet var den kun å få ved kjøp av det nylanserte Infinite Warfare, men året etter kom også en frittstående lansering.

Infinite Warfare, Modern Warfare og Modern Warfare 2 ble alle utviklet av Infinity Ward, studioet som også står bak det neste innslaget i Call of Duty-serien. Årets skytespill er enda ikke offentliggjort, men alle disse puslespillbitene peker tilsynelatende mot at Modern Warfare 2 Remastered også vil dukke opp senere i år.

Activision fikk mye pepper for valget om å slippe Modern Warfare-oppussingen sammen med Infinite Warfare, men foreløpig er det ingen grunn til å tro at utgiveren vil gå bort fra den formelen. I så fall kan vi først forvente et frittstående Modern Warfare 2 Remastered til sommeren 2020.

Årets Call of Duty-spill skal ha en enspillermodus.
Etter et år med kun flerspiller vender serien tilbake til normalen »

Siste fra forsiden