Titanfall 2 kommer til PlayStation 4

Respawn-sjefen skulle gjerne ha hatt forløperen til Sony-konsollen.

EA

I et intervju med IGN bekrefter Respawn Entertainment-sjef, Vince Zampella, at studioet jobber med en oppfølger til Titanfall. Denne gangen blir det ingen konsolleksklusivitet, og spillet blir å finne på både Xbox One og PlayStation 4, i tillegg til PC.

Ifølge Zampella og Respawns driftsdirektør, Dusty Welch, skulle de gjerne ha lansert Titanfall på flere plattformer:

– Beslutningen om å kun gi det ut på Xbox og PC var nødvendig for å få laget spillet. Vi gjorde de riktige valgene for de riktige grunnene, forklarer Welch i intervjuet.

Større enspillerdel?

Respawn utelukker ikke et økt enspillerfokus i Titanfall 2.

Bortsett fra å bekrefte at de faktisk jobber med en oppfølger var verken Zampella eller Welch villige til å røpe mye om prosjektet, som enda ikke har fått et offisielt navn. På spørsmål om vi kan forvente et større fokus på en enspillerdel i Titanfall 2 svarte Zampella at de på dette tidspunktet ikke vil utelukke noe.

Det første Titanfall-spillet hadde bare nettbaserte flerspillermoduser og selv enspillerdelen måtte spilles med andre spillere på nettet. Zampella angrer ikke på det valget, men sier de kunne gjort ting annerledes med enspillerelementene.

Titanfall fikk mye positiv omtale da det ble lansert i mars i fjor, men spillerbasen sank kraftig etter kort tid. Vår anmelder beskrev spillet som et velsmurt maskineri som aldri går tom for drivstoff, men trakk frem den overfladiske historien som en unødvendig distraksjon.

I IGN-intervjuet innrømmer Zampella at en av grunnene bak Titanfalls korte levetid var DLC-modellen de brukte:

– Ved å samle brett i DLC-pakker delte vi spillerbasen og gjorde matchmaking rotete. Denne gangen er planen å gjøre noe annet, forteller han.

Titanfall fylte nettopp ett år, og for å feire anledningen er alt av spillets DLC nå gratis på Xbox One, Xbox 360 og PC.

Fansen ønsker seg et gjensyn med Respawn-gjengens tidligere spill.
Fansen vil ha Modern Warfare 2 til nye konsoller »

Siste fra forsiden