Titanfall lar juksemakerne få smake sin egen medisin

Respawn rydder opp, men juksemakerne får fortsatt spille.

EA

Er du lei av juksemakere i Titanfall? Det er selvsagt utviklerne også, og nå har de benyttet seg av data samlet inn i tiden etter lansering for å sparke ut en hel bråte spillere som har utnyttet seg av ulovlige metoder for å vinne på nettet.

Lykke til, juksemakere!

Slik ser lobbyen din ut hvis du er utestengt.

Men i stedet for å bare stenge juksemakerne ute har utviklerne gjort noe artig. Jukserne får nemlig fortsatt spille – men bare mot hverandre.

– Forhåpentligvis er aimbot-en du betalte for faktisk god, for hvis ikke kan det tenkes kamper med bare juksemakere blir frustrerende for deg. Men lykke til, sier utvikleren på spillets nettsted.

Det er forresten viktig å påpeke at hvis du nå velger å spille sammen med en juksemakervenn vil også du havne i det egne lille juksemaker-helvetet. Men du slipper heldigvis fri igjen med en gang du slutter å spille sammen med jukseren.

Om du faktisk har blitt sparket ut av normalspillet vil du ha følgende beskjed skrevet i rødt på lobbyskjermen din: «FairFight: Cheat Detected».

I vår anmeldelse ble Titanfall beskrevet som skytespillenes nye konge. Det er imidlertid ikke første spill som benytter denne metoden for å straffe juksemakere. Max Payne 3 gjorde det samme – men det ble aldri spesielt populært på nettet i utgangspunktet.

Siste fra forsiden