Konkurranse

Julekalender 2022 - luke 6

To helt forskjellige spill er dagens premie i julekalenderen

Se hva du kan vinne i dag.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, så det er bare å sjekke innom oss hver dag fremover.

Racing og grøss

WRC Generations.
Nacon

Bak luke nummer seks finner vi to spill. Først ute er det ferske racingspillet WRC Generations som kan vise seg å bli det siste i WRC-serien fra Kylotonn og utgiver Nacon etter at EA tar over lisensen fra nå av. Spillet leveres til PlayStation 5.

Resident Evil Village Gold Edition.
Capcom

I tillegg slenger vi inn Resident Evil Village Gold Edition til valgfri plattform. Skrekkspillet traff godt da det kom på vårparten i fjor, og ble av vår anmelder omtalt som et fantastisk Resident Evil-spill, og en gavepakke til fansen som plukker og mikser sammen de beste elementene fra tidligere spill i serien.

Premiene har til sammen en verdi på mellom 800 og 900 kroner.

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på tirsdager.

Premiene sendes ut i januar.

Spillrulett
114 har spilt i dag

114 har spilt, slår du snittet?

Siste fra forsiden