Spennende eventyr på engelsk

To nye fra TAC

Kritikerroste The Book of Unwritten Tales og Treasure Island får engelskspråklig utgivelse.

Det eventyrspillfokuserte nettstedet Adventuregamers forteller at The Adventure Company vil gi ut to eventyrspill fra den tyske utgiveren HMH Interactive på engelsk.

Treasure Island.

Først ut er Treasure Island, som lanseres i oktober. Dette spillet kommer fra samme utvikler som stod bak rollespillet Drakensang, og er en spillmatisering av Robert Louis Stevensons berømte roman ved samme navn.

Spillet følger unggutten Jim Hawkins, som får hendene i et mystisk skattekart. Han får etter hvert samlet sammen et mannskap, og legger så ut på en ekspedisjon for å finne den legendariske skatten til Kaptein Flint. Men ting går ikke helt som planlagt for den unge eventyreren.

Det neste eventyret lanseres i november, og er The Book of Unwritten Tales. Dette spillet har fått svært god kritikk i Tyskland, og beskrives av mange som et av de beste eventyrspillene på siden nittitallet.

The Book of Unwritten Tales.

I dette pek-og-klikk-eventyret stifter du bekjentskap med fire noe spesielle helter, som må utforske en verden full av merkelige figurer og mørk humor.

De spillbare figurene er gnomen Wilbur, alveprinsessen Ivo, eventyreren Nate og et rart lite vesen som Nate traff på et tidligere eventyr, og som har fulgt etter ham siden. Spillerne kan når som helst velge hvem de vil kontrollere, og noen av gåtene har alternative løsninger basert på hvem du styrer.

Med tanke på at The Adventure Company primært gir ut spill på andre siden av Atlanteren, ser det ut som vi må vente litt før disse spillene blir å finne i butikker i vår del av verden.

Forhåpentligvis kan de kjøpes via digital distribusjon, og det faktum at de kommer på engelsk er uansett gode nyheter i seg selv.

Siste fra forsiden