Too Human for Xbox 360

Silicon Knights-eposet Too Human er nå offisielt kunngjort, og spillet kommer eksklusivt til Xbox 360.

For en tid tilbake var kanadiske Silicon Knights en av Nintendos næreste allierte. De tidene er for lengst over, og nå har den tradisjonsrike utgiveren kunngjort at de kommer til å lansere eposet Too Human til Microsofts Xbox 360. Spillet skal lanseres til julen neste år, om alt går slik Microsoft Game Studios håper.

I Too Human spiller du den kybernetiske guden Baldur, som må forsvare menneskeheten mot et kraftig og ødeleggende angrep fra en rase med krigsroboter som av en eller annen grunn har bestemt seg for at menneskelig liv må utryddes. Spillet er et tredjepersons actionspill som benytter seg av den heftige Unreal 3-teknologien for å skape vanvittige spillmiljøer og detaljerte fiender.

Gameplayet gir deg både nærkampvåpen og projektilbaserte våpen, og du får gå til krig mot en enorm mengde fiender på skjermen samtidig. Baldur får en haug forskjellige kampbevegelser som han kan benytte seg av, og takket være et intuitivt kampsystem kan disse enkelt kombineres for maksimal ødeleggelse.

I forbindelse med X05-messen i Amsterdam har Microsoft lansert de første skjermbildene fra spillet. Du finner dem i bildegalleriet vårt.

Siste fra forsiden