Total War: Pharaoh

Total War: Pharaoh utsatt til neste år i Epic-butikken

Steam-versjonen kommer fortsatt som planlagt.

SEGA

Med drøye to uker igjen til lanseringen av Total War: Pharaoh har Creative Assembly sett seg nødt til å endre delvis på planene. Spillet kommer fortsatt til Steam 11. oktober, men de som tenkte å spille via Epic Games Store må vente til neste år.

Epic-kunder må vente noen måneder ekstra på Total War: Pharaoh.
SEGA

I en uttalelse på X (tidligere Twitter) forklarer utviklerteamet at det har støtt på problemer med Epic-versjonen. Det dreier seg visst om integrering av mer sosial funksjonalitet, som vil ta Creative Assembly noen ekstra måneder å få på plass.

– Vi ble nylig bed om å hjelpe til med integreringen av flere sosiale funksjoner før vi kan lansere på Epic Games Store, og vi trenger mer tid for å få til det. Vi beklager overfor alle vår fans som har fått planene sine ødelagt av denne nyheten. Vit at vi også er skuffet, og at vi ellers ser frem til å ønske dere velkommen til det gamle Egypt tidlig neste år.

Som del av utsettelsen har Creative Assembly kansellert samtlige forhåndsbestillinger av Total War: Pharaoh via Epic-butikken. Spillere vil få en e-post fra Epic med bekreftelse på kanselleringen.

Som nevnt kommer Steam-versjonen fortsatt som planlagt den 11. oktober. De som har forhåndsbestilt gjennom Valves plattform får tidlig tilgang på spillet, med en «early access»-helg 29. september til 2. oktober.

LES OGSÅ: Epic gir utviklere hele omsetningen mot eksklusivitet på Epic Games Store »

Siste fra forsiden