Total War: Warhammer får full støtte for «mods»

Spillere kan både lage og laste ned modifikasjoner så snart spillet lanseres.

Sega

Etter å ha fått mye kritikk fra spillere de siste månedene har Total War: Warhammer-utvikler Creative Assembly gått til grundig til verks for å vinne tilbake støtten fra sine fans. Studioet annonserte nylig at spillets første innholdspakke ikke lenger kun blir gratis for de som forhåndsbestiller, og denne uken melder de at spillet likevel får støtte for modifikasjoner.

Total War: Warhammer vil ha støtte for modifikasjoner så snart spillet lanseres.
Creative Assembly

Da Total War: Warhammer først ble annonsert forklarte Creative at de ikke kunne tilby «mods» på grunn av Games Workshops involvering i spillet. Nå har de to partene imidlertid kommet til enighet, og både «Assembly Kit» og «Steam Workshop»-støtte vil være tilgjengelig for spillet ved lansering.

På grunn av dårlig tid før lanseringen innrømmer utvikleren at modderverktøyet i første omgang bare vil by på grunnleggende funksjonalitet, som endring av databaser og ulike rasers startposisjoner. Senere på året håper Creative å utvide mulighetene, med blant annet redigering av spillbrettene.

Blander strategi og fantasi

Total War: Warhammer er det første spillet i en planlagt trilogi, som blander strategien og kampene fra Total War-serien med fantasien og skapningene fra Warhammer-universet. Gjennom en rekke kampanjer får man spille som blant annet mennesker, orker, gobliner, dverger og vampyrer, og enda flere raser kommer som nedlastbart innhold etter hvert.

I april la Creative frem en oversikt over alt ekstrainnholdet som skal gis ut i månedene etter spillets lansering, med både gratispakker og betalt innhold. I tillegg til nye raser kan spillere vente seg en haug med nye kampanjer, legendariske figurer, enheter og magiformler.

Total War: Warhammer kommer til PC og Mac den 24. mai.

Etter syv år får vi endelig et nytt Dawn of War-spill.
Warhammer 40,000: Dawn of War III kommer neste år »

Siste fra forsiden