Trine-demo på PlayStation Store

Tre mot røkla

Også PlayStation 3-eiere kan nå prøve det fysikkfokuserte plattformspillet.

Trine fikk en svært positiv mottakelse her på Gamer.no da det ble lansert juli. PC-brukere med god nok maskin har kunnet teste en demo av spillet siden juni, men nå kan også PlayStation 3-eiere få en smakebit på hva vår anmelder mente var «en spennende blanding av fysikkbasert hjernetrim, action og plattformspill».

3D i 2D-perspektiv

Utgiver Nobilis melder nemlig at en demo er lagt opp på den europeiske PlayStation Store. Her kan du teste de to første nivåene, og i tillegg til å spille alene kan du også prøve samarbeidsmodusen sammen med en kamerat.

I Trine får du rollen som de tre heltene Pontius den Tapre, Amadeus den Storslagene og Zoya den Slu. De er bundet sammen av en magisk gjenstand som kalles Trine, og må redde hjemlandet fra en onde heksemester.

For å klare gåtene og hindringer du støtter på, må du stadig byte mellom de tre heltene for å bruke deres respektive egenskaper. Pontius kan knuse ting med hammeren sin, Amadeus kan skape gjenstander og få dem til å sveve og Zoya kan slenge seg rundt med en hendig gripeklo.

Siste fra forsiden