Nye avsløringer fra Paradox

Tre nye spill på trappene

Strategiekspertene Paradox Interactive har kunngjort tre nye spill.

Svenske Paradox Interactive er ikke bare eksperter på å lage gode strategispill, de har også en forståelse av spillmiljøet som mange store utgivere mangler totalt.

Nå har de kunngjort tre nye spill, og alle har røtter i tilhengerbasen til spillene deres. Fredrik Wester, som er sjef hos den svenske spillutvikleren og -utgiveren, forteller:

– I løpet av de siste ti årene har vi fokusert på innovasjon, vekst og å skape et varig forhold til våre kunder ved å bygge et sterkt miljø. I dag har vi et av de sterkeste onlinemiljøene i industrien, og er kjent som en av de ledende utgiverne av PC-strategispill på verdensbasis. Derfor er jeg ekstremt stolt av å kunngjøre vår kommende portefølje, som er en tributt til alle som har hjulpet oss å komme dit vi er.

Først ut er Victoria 2, som er under utvikling hos det interne teamet bak Hearts of Iron 3. Ved hjelp av informasjon fra en omfattende undersøkelse på forumet jobbes det hardt med dette storstrategiske spillet, hvor handlingen foregår i kolonitiden. Victoria 2 kommer til neste år.

Det neste prosjektet er For the Glory, som kommer sent i år. Dette spillet er et resultat av at Paradox lisensierte ut Europa Universalis-motoren gratis, og er utviklet av en gruppe tilhengere av serien. Spillet beskrives som en hybrid av Europa Universalis 2 og 3, og vi loves ekstrem dybde og over 10000 historiske hendelser i tiden mellom 1419 og 1819.

Sist ut har vi Europa Universalis 3: Heir to the Throne, en utvidelsespakke for Europa Universalis 3 som bygger på tilhengernes ønsker om hva de føler Europa Universalis 3 trenger. Heir to the Throne kommer i desember, og "fullføre Europa Universalis-sagaen".

Paradox kunngjorde forøvrig også nylig at de har sikret seg utgivelsesrettighetene til Ship Simulator Extremes, som kommer i salg første kvartal 2010.

Siste fra forsiden