Vinn Halo 3: ODST

Tre spill gis bort

Ett av årets beste flerspilleropplevelser, og et Xbox Live-medlemskap, gis bort.

Halo 3: ODST er et frittstående skytespill i Halo-universet. Master Chief tar seg en pause, i steden styrer man en rekke figurer i en by som akkurat har blitt ruinert av skipene til romvesenrasen The Covenant.

Skjermbilde fra den nye flerspillermodusen.

For å utforske byen på effektivt vis utstyres du blant annet med to nye våpen, i tillegg til de vi har sett tidligere i serien. ODST-gutta har også et digital visir. Når dette aktiveres får du nattsyn, samtidig som fiender omringes av en rød aura og venner en grønn.

Kampanjen inneholder tidvis mye av den moroa som har gjort de tidligere Halo-spillene populære, men det er flerspillerdelen som er spillets sterkeste side. I en nye, suveren modusen kan man slå følge med opptil tre andre venner eller uvenner, lokalt såvel som over Internett, og det hele går ut på å overleve så lenge man greier mot en evig strøm fiender. I tillegg får vi hele flerspillerdelen fra Halo 3, samt kartpakkene Heroic, Legendary, Mythic og tre helt nye kart.

Slik deltar du

Vi har fått tak i tre eksemplarer av spillet og et 12-måneders Xbox Live-gullmedlemskap. For å være med i trekningen må du svare korrekt på disse spørsmålet:

Konkurransen er avsluttet, og vinnerne er kåret og annonsert.

Siste fra forsiden