Vinnere av Bioshock 2

Tre vinnere kåret

Vi har kåret vinner av spesialutgaven og to vinnere av spill, kunstbok og figur.

Forrige uke annonserte vi en konkurranse om Bioshock 2: Special Editionfor PC, kunstbøker og figurer.

Bioshock 2: Special Edition.
Usunt å være i dypet for lenge.

I Bioshock 2 får vi et gjensyn med undervannsbyen Rapture, for å få klarhet i mange ubesvarte spørsmålene fra originalspillet. Denne gangen får vi ta på oss dykkerdrakten til en av byens ruvende forsvarere, ti år etter hendelsene i forrige spill. Du utforsker Rapture ved hjelp av genetiske modifikasjoner som gir deg superkrefter. I tillegg til enspillerdelen blir det også en omfattende flerspillerdel som foregår før originalspillet.

Spesialutgaven inneholder lydsporet på CD, en 164-siders bok stappet med Bioshock-kunst, tre stilfulle Rapture-plakater og en unik vinylplate med orkestermusikk fra Bioshock. I tillegg til spillet, selvsagt.

For å bli med i trekningen måtte man være fylt 18 år og fortelle oss hvem som grunnla byen Rapture og hva ADAM i Bioshock er for noe. Korrekte svar her var Andrew Ryan og spillets oppgraderingsvaluta. Kun 6% av de 1658 som meldte seg på i trekningen svarte feil.

Her er de heldige vinnerne denne gangen:

  • Bjørge Hoksnes vant Bioshock 2: Special Edition for PC
  • Tormod Husebø og Christian Haug vant Bioshock 2 til valgfri plattform, sammen med en kunstbok og en miniatyrfigur av «Little Sister».

Vi gratulerer! Premiene er på vei i posten.

Les vår anmeldelse dersom du vil vite mer om Bioshock 2.

Siste fra forsiden