Trenger du litt helgeunderholdning?

Vi har samlet noen av våre flashspill-favoritter

Enten du jobber helgevakt, er innesnødd, eller rett og slett vil kose deg foran PC-en er flashspill et koselig alternativ som fort slår ihjel noen timer. Her er noen av våre favoritter som har reddet oss gjennom mang en regntung dag. God helg!

Super Mafia Land

Ser det kjent ut?

Vi husker han alle – den spagettielskende rørleggeren som måtte bekjempe forvokste sopper og maur på begynnelsen av 90-tallet. Det hele foregikk selvsagt i 2D, gjerne til et forferdelig lydspor. Om du ikke er en av de få heldige som har en gammel NES-maskin stående på loftet, kan du trøste deg med det svært så gode alternativet, Super Mafia Land. Selv om både plottet og heltene er modernisert noe er sjarmen i største grad intakt.

Super Mafia Land spiller du her.

The Last Stand 1 & 2

Nei, de vil ikke bare gi deg en klem.

Om din definisjon av kos er å smøre zombiehjerne utover plenen bør du absolutt titte på The Last Stand. Spillene som utvilsomt er inspirert av filmene 28 Days/Weeks Later gir deg nesten litt lyst til å finne ut hvordan det hadde vært å være isolert i en by med bare zombier ... men bare nesten. Om du klarer å spille igjennom det første spillet, bør du absolutt prøve oppfølgeren. Større områder, flere våpen, flere medhjelpere og flere zombier ... mange flere.

The Last Stand 1 spiller du her, og The Last Stand 2 her.

TG motocross

Trengs nok ikke noe røntgen her nei ...

Definerer du derimot helgekos ved hvor mange hårstrå du har revet ut i løpet av helga bør dette spillet stå høyt på lista. TG Motocross tilbyr mye av det samme som det berømte Elasto Mania, abstrakt fysikk kombinert med mopeder og krevende brett. Om du faktisk klarer å spille gjennom TG Motocross har du virkelig fortjent deg en biff til lørdagskvelden.

TG Motocross spiller du her.

Eagle Eye

Les også
Pokerkveld med spillfigurer
«I'm gonna win that Golden Arrow, and then I'm goin' to present meself to Maid Marian...»

Om du har en skjult William Tell i magen bør du absolutt prøve Eagle Eye. Et svært godt og gjennomført pil og bue spil som garantert kan holde deg okkupert i timesvis. Enten du foretrekker å skyte vannmeloner eller på blink, er du garantert en utfordring i presisjon og tålmodighet.

Eagle Eye spiller du her.

Bloxorz

Argh, umulig!

Er hjernetrim din type helgekos bør du absolutt prøve Bloxorz. Et enkelt, men genialt puslespill som garantert vil utfordre de små grå. Konseptet er like enkelt som det er genialt, få en murkloss fra punkt A til B gjennom etterhvert særdeles krevende brett.

Bloxorz spiller du her.

Siste fra forsiden