Treyarch lover justeringer til Call of Duty: Black Ops 4s Blackout-modus

Spillet skal blant annet få bedre lydbilde og mer effektiv «looting».

Activision

Den åpne betatestingen av Call of Duty: Black Ops 4s Blackout-modus er over, og Treyarch har begynt forberedelsene til spillets endelige lansering.

Basert på tilbakemeldinger fra testperioden har utvikleren valgt å gjøre visse endringer til opplevelsen, og i en pressemelding forteller teamet hva vi kan forvente når fullversjonen slippes 12. oktober.

Justerer skuddsikre vester, lyd og «looting»

Blackout-modusen byr på battle royale i kjent Call of Duty-stil.
Activision

Det første punktet på agendaen er justering av spillets skuddsikre vester. Ifølge spillere gir Level 3 Armor for store fordeler, så disse vil nå ødelegges fortere i tillegg til at de blir vanskeligere å finne. Videre vil utvikleren gjøre det enklere for spillere å se tilstanden til sine skuddsikre vester, slik at de kan bytte dem ut om nødvendig.

Lydbildet har også fått litt kritikk, spesielt i forbindelse med volumet til spilleres fottrinn. I den endelige versjonen lover Treyarch at alle lyder vil påvirkes på realistisk vis av vegger, gulv, tak og andre gjenstandere i spillverdenen.

Skrittene til lagkamerater vil lage mindre lyd, mens det blir lettere å høre fienders bevegelser. Lyder fra fly, knyttneveslag og nedtellinger i spillet vil også revurderes før Black Ops 4 havner i butikkhyllene.

Call of Duty: Black Ops 4.
Activision

Ellers har fansen bedt om bedre systemer for både det å plukke opp gjenstander og flytte ting rundt i ryggsekken. Endringer på dette punktet blir mer merkbart på konsoll, hvor utvikleren forteller at det vil bli mulig å plukke opp gjenstander med ett enkelt knappetrykk – i stedet for å måtte holde en knapp inne.

Nye funksjoner skal også gjøre det mulig å raskere fjerne alt tilbehør fra våpen, bytte tilbehør fra ett våpen til et annet og mer intuitiv plyndring av beseirede fiender. Til slutt forsikrer Treyarch om at teamet jobber for å tilby bedre ytelse på Xbox One.

Call of Duty: Black Ops 4 kommer til PC, PlayStation 4 og Xbox One den 12. oktober. Ved siden av Blackout-modusen byr spillet på en tradisjonell flerspillermodus og en zombie-modus.

Vi fikk prøve Blackout-modusen i helgen, og vår skribent likte det han fikk se »

Siste fra forsiden