Tribes-MMO på vei

Skytespillserien gjenfødes i massiv form.

Skytespillene i Tribes-serien var både banebrytende og vanedannende, men i de siste årene har serien dessverre ligget død. Nå har imidlertid det Georgia-baserte studioet bak action/MMO-spillet Global Agenda sikret seg rettighetene til merkenavnet og serien, og startet utviklingen av et nytt Tribes-spill.

Starsiege: Tribes kom ut i 1998.

Det nye spillet heter Tribes Universe, og kommer med en vedvarende onlineverden med tre fraksjoner og massive spillområder (som er ti ganger så store som de største områdene i Global Agenda). Selvsagt får vi massevis av bevæpnede kjøretøyer, og vi får også leke oss med rakettryggsekk.

Utviklerne i Hi-Rez Studios har ikke sagt når de planlegger å lansere spillet, men alfatestingen skal starte neste år. Hvis du vil sikre deg plass som en av de første testerne må du skaffe deg Global Agenda og nå nivå 50 i spillet. Da vil du nemlig komme fremst i køen.

Global Agenda er forøvrig grunnen til at utvikleren sikret seg Tribes-rettighetene i utgangspunktet. De ønsket nemlig å utvide MMO-spillet med mange elementer de elsket i Tribes-spillene, men fant ut at det ikke lot seg gjøre. Derfor valgte de å starte fra bunnen av.

Tribes-rettighetene har til nå vært hos InstantAction, et selskap som spesialiserer seg på avanserte nettleserspill.

Siste fra forsiden