Trodde du Batman: Arkam Knight-skandalen var over?

Nå har Warner kansellert Mac- og Linux-utgavene av spillet.

Warner Bros.

Vi trodde at hele Batman: Arkham Knight-fadesen ble lagt igjen i 2015, men jaggu greier Lynvinvgens flausespill å sno seg inn i nyåret også.

Warner Bros.

Warner Bros. Interactive har nå stoppet utviklingen av Mac- og Linux-versjonene av Batman: Arkham Knight.

– Vi må dessverre bekrefte at Batman: Arkham Knight ikke kommer til Mac eller Linux. Dersom du har forhåndsbestilt spillet til Mac eller Linux ber vi deg om å be Steam om å få tilbakebetalt pengene. står det i den korte uttalelsen fra utgiveren på Steam.

Spørsmålet nå er om dette blir punktum for skandalen, eller om Warner fremdeles har mer i ermet.

Ble aldri bra

Arkham Knights PC-utgave ble trukket fra digitale butikker som følge av en fullstendig katastrofal lansering. Mens konsollutgavene av spillet klarte seg bra slet PC-spillere med en rekke problemer, og mange meldte om at de ikke engang klarte å laste ned spillet.

Warner Bros.

De som faktisk fikk startet spillet opplevde elendig bildefrekvens selv med de nyeste og dyreste grafikkortene. Ifølge utvikler Rocksteady gjorde de alt de kunne for å fikse problemene, men da løsningen uteble valgte Warner å stanse salget frem til feilene ble rettet opp.

I fjor høst kom spillet ut på PC-igjen, men Warner erklærte samtidig at de ikke har et håp om å fikse alle problemene i spillet. Derfor ville de la alle som ønsket det heve kjøpet.

Vi lot oss imponere av spillets PlayStation 4-versjon.
– Batman har aldri vært bedre »

Siste fra forsiden