Warner tilbyr pengene tilbake til alle som kjøpte PC-versjonen av Batman: Arkham Knight

– Vi kommer aldri til å få rettet alle feilene, sier utgiveren.

Warner Bros.

Dersom du var en av de som kjøpte Batman: Arkham Knight på PC i år, kan du å få pengene tilbake. I uvanlig stil har utgiver Warner Bros. valgt å la alle som kjøpte problemspillet på Steam få be om å få pengene tilbake.

Batman: Arkham Knight.
Warner Bros.

– Vi er lei oss for at så mange av våre kunder fortsatt er misfornøyde med PC-utgaven av Batman: Arkgam Knight. Vi jobbet hardt for å få spillet opp til den standarden dere fortjener, men forstår at mange av dere fremdeles har problemer, sier de i en beskjed på sine Steam-sider.

Ut 2015 får alle som har kjøpt spillet muligheten til å få refundert beløpet de betalte for spillet. Det har ikke noe å si hvor langt tid man har brukt på spillet, og man kan også få refundert sesongpasset som byr på nedlastbart innhold.

Blir aldri helt bra

Over og ut for Batman.

Warner Bros. innrømmer samtidig at spillet aldri kommer til å bli helt problemfritt.

– Til dere som kommer til å holde på spillet, kommer vi til å fortsette å rette på de feilene som vi kan rette opp, og vil fortelle dere om de problemene som vi ikke kan fikse, sier de i meldingen

Forrige uke relanserte Warner Bros. Batman: Arkham Knight til PC, om lag fire måneder etter at de først trakk spillet på grunn av store tekniske problemer. Konsollutgaven av spillet har hele tiden vært uproblematisk, mens PC-utgaven var så ødelagt for mange at det ble en skandale.

Fikk man sveivet igang spillet var elendig bildefrekvens og frysing det som møtte mange, selv om man hadde en kraftig maskin.

Vi lot oss imponere av spillets PlayStation 4-versjon.
– Batman har aldri vært bedre »

Siste fra forsiden