Turbasert Hitman-spill kommer til nye plattformer

Lanseres på PlayStation 4, PlayStation Vita og Steam neste uke.

Square Enix

I 2014 tok Square Enix Montreal den beryktede snikmorderen Agent 47 i en litt annen retning med det turbaserte mobilspillet Hitman GO. Spillet har hittil kun vært tilgjengelig på iOS-, Android- og Windows-enheter, men fra og med neste uke blir det også å finne på andre plattformer – i oppusset drakt.

Den nye Hitman GO-versjonen byr blant annet på forbedret grafikk.
Square Enix

I en pressemelding forteller Square Enix at en definitiv versjon av Hitman GO vil lanseres på PlayStation 4, PlayStation Vita og Steam 24. februar.

Den nye versjonen vil blant annet by på forbedret grafikk, nye kontroller tilpasset både konsoll og PC og støtte for trofeer. I tillegg inkluderes alt ekstrainnholdet som er sluppet for mobilversjonen og mikrotransaksjonene fjernes.

Turbasert puslespill

I Hitman GO trer spillere nok en gang inn i rollen som den velkledde snikmorderen Agent 47, men spillet står i sterk kontrast til andre spill i serien. Her er figurene og områdene presentert nærmest som et brettspill, og man flytter brikkene på tur.

Snik deg gjennom hvert område eller kvitt deg med fiendene.
Square Enix

Målet er å komme seg gjennom hvert brett uten å bli oppdaget, og spillere har valget mellom å kvitte seg med fiendene de møter underveis eller forsøke å snike seg forbi dem.

– Dette er et saktegående, lite actionfylt Hitman-spill som ikke ligner nevneverdig på alle andre spill med samme navn. Det betyr imidlertid ikke at det ikke underholder, eller er bra. Den visuelle stilen er gjennomgående bra og gjennomført, og noen av de senere brettene kan være riktig så vanskelige, skrev Gøran Solbakken om iOS-versjonen av spillet.

Nye Hitman ble plutselig episodisk.
Utvikler IO Interactive trengte mer tid »

Siste fra forsiden