Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered

Turok 3-oppussing lansert for tidlig etter utsettelsesforvirring

Nintendo i Europa fikk ikke flyttet på slippdatoen i tide.

Nightdive Studios

Sent i forrige uke, bare noen dager før spillets planlagte lansering, bestemte Nightdive Studios seg for å utsette nyversjonen av Turok 3. For Nintendo i Europa og Australia kom beskjeden imidlertid for sent, og i all forvirringen ble spillet sluppet for tidlig.

Nightdive erkjente glippen tidligere denne uka. I en melding på X (tidligere Twitter) skyldte utvikleren på at noen var på ferie til feil tidspunkt. Teamet påpeker at versjonen som er ute nå ikke er ferdig, og at de som kjøper spillet vil støte på problemer.

– Vi har jobbet med teamet i Europa for å justere lanseringsdatoen, slik at vår nyeste oppdatering ble inkludert, men dessverre passet ikke våre feriedager sammen. Som et resultat av det vil brukere i Europa og Australia få en versjon av spillet med kjente feil og manglende «quality of life»-forbedringer.

Annonseringstraileren for Turok 3: Shadow of Oblivion Remastered.

Blant problemene er spillkrasj og diverse småfeil, samt at enkelte juksekoder ikke fungerer. Alt dette skal være fikset i en ny oppdatering for spillet, men denne kommer ikke til Switch-spillere i Europa og Australia før i midten av desember.

Alle andre plattformer – PC, PlayStation og Xbox – samt Switch-spillere i andre deler av verden, vil få versjonen av Turok 3 som fungerer den 30. november. For den som er interessert har Nightdive lagt ut en liste over alt som er fikset.

LES OGSÅ: Se alle trailerne fra Nintendos nyeste Indie World Showcase »

Siste fra forsiden