Tvil om The Secret World til 360

Følger MMO-spillet i fotsporene til storebror Age of Conan?

Da Age of Conan kom ut på PC i 2008 var det snakk om at det var en versjon på vei til Xbox 360 også. Vi har fått servert mye prat fra Funcom, men spillet kom aldri til den plattformen.

En hemmelig verden.

Nå jobber den norske utvikleren med spennende The Secret World, også det et massivt onlinespill. Hovedplattformen er PC, men etter planen skal det også gis ut på Microsofts konsoll.

Det vil si, det kommer kanskje til 360.

– Vi har fokus på PC-versjonen akkurat nå, vil vil at den skal bli så god som mulig, sier Funcoms Ragnar Tørnquist til Eurogamer.

Nordmannen forteller at 360-versjonen kun blir en realitet om spillet blir en stor suksess på PC, og at det da blir ganske så annerledes:

– Det kommer ikke til å bli akkurat det samme spillet på konsoll. Jeg tror ikke konsollspillere vil sitte i sofaen og spille akkurat det samme som på PC, man må skape en annen gameplayopplevelse. Men det er ikke der vi har fokuset akkurat nå.

The Secret World har ikke fått noen slippdato, men vi har sett spillet mange ganger allerede. Sist i San Francisco for en måned siden. Vår utsendte ble småforelsket.

– Jeg skal ikke si for sikkert om småforelskelsen min skyldes de kreative oppdragene, som både tvinger deg til å løse gåter og å saumfare både Internett og omgivelser eller tips. Det kan like gjerne være de uhyggelig realistiske og detaljerte omgivelsene, eller det nær bunnløse figurutviklingssystemet som pirker nysgjerrigheten min. Faktum er i hvert fall at jeg gleder meg noe veldig til neste kapittel av denne sagaen fremvises, skrev Lasse Lervik.

Da er det vel bare å glede seg, da.

Les også: Sniktitt på The Secret World

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden