Konkurranse

Julekalender 2015 - luke 20

Tyve luker er åpnet, kun fire igjen

Se hvilke gode gamle premier vi har på lager i dag.

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Gode gamle spill

GOG.com.

I dagens luke får du muligheten til å velge selv hva du har lyst å kjøpe: Premien er nemlig et gavekort på spillsiden GOG.com på €50, eller om lag 480 kroner.

GOG.com er en distribusjonsside og utgiver som lar deg kjøpe PC-spill og filmer uten DRM-beskyttelse på Windows, OS X og Linux. Siden startet som en tjeneste for å få klassiske spill ut til et moderne publikum på en enkel og rimelig måte. GOG.com har nå vokst i størrelse, og gir også ut mer moderne spill som The Witcher-serien, Alan Wake og Assassin's Creed. Her er det med andre ord mye snadder å velge mellom.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Siste fra forsiden