Ubihunder til GBA

Nå er det ikke bare DS-eiere som får ha kjæledyr i lomma; Ubisoft har kunngjort Dogz til GBA.

Det skulle ikke forundre oss om Ubisoft har latt seg inspirere av suksessen Nintendogs har hatt da de besluttet seg for å satse på GBA-spillet Dogz. Spillet skal lanseres i november, og lar deg eie din egen virtuelle hund, som du kan leke med, trene opp og stelle. Du kan velge mellom 49 forskjellige hunder (fra 18 ulike hunderaser).

Dogz inneholder en egen liten virtuell verden hvor du og hunden din kan dra rundt, for å besøke venner og andre ting. For å få hunden til å lære seg å utføre triks må du rose den når den gjør ting riktig. Du kan blant annet trene hunden opp til å legge seg, hente pinne og riste seg på kommando. I tillegg må du selvfølgelig huske på å mate og stelle den.

Hvis du linker sammen to GBA-systemer (som begge har en versjon av Dogz), kan du sende hunden din over til huset til vennen din, hvor han forhåpentligvis kan få i oppdrag å spise tøflene og rasere stua ved å jage kattene (selv om dette egentlig ikke høres særlig sannsynlig ut). Dogz kommer dessuten med tre minispill; Run Puppy Run!, Puppy Reversi og Puppy Quiz.

Hundeelskende GBA-eiere kan forøvrig også glede seg til O3 sitt Pocket Dogs, men det er uvisst om dette spillet kommer til Europa.

Siste fra forsiden