Ubisoft gir ut Enchanted Arms

Ubisoft har kunngjort at de vil gi ut Enchanted Arms til Xbox 360 denne sommeren.

Enchanted Arms er et rollespill som foregår i et fargerikt fantasiunivers. Du får rollen som magikerlærlingen Atsuma, og gjennom historiens gang må du lære å utnytte Atsumas krefter for å møte de stadig vanskeligere utfordringene han støter på. Som vanlig i denne typen spill foregår det nemlig en episk krig, og Atsuma skal vise seg å bli en svært viktig deltaker i denne.

Underveis i spillet møter du mange unike figurer og vesener. Mange av disse blir viktige allierte i eventyret ditt, og du får muligheten til å låse opp over 75 forskjellige vesener som kan kjempe ved din side i kampsekvensene. Spillets taktiske kampsystem tillater deg blant annet å flytte på figurene inne i selve kampene, og de som har tittet på det forteller at det er svært unikt.

Ellers loves vi et raskt gameplay, flott grafikk og rike og fargerike miljøer, samt over en time med filmer i anime-stil. Spillet kommer kun for Xbox 360, og den europeiske lanseringen er satt til sommeren. Enchanted Arms utvikles av japanske From Software, og i østlige deler av verden går det under det litt særere navnet [eM] -eNCHANT arM-.

Siste fra forsiden