Ubisoft legger ned fire «free to play»-spill

Utvikleren kvitter seg med blant annet EndWar Online og Ghost Recon Phantoms.

Ghost Recon Phantoms er blant spillene som legges ned.
Ubisoft

Mot slutten av forrige uke annonserte Ubisoft nedleggelsen av fire av selskapets «free to play»-spill, som alle skal skrotes før er omme.

Først ut er strategispillet Mighty Quest for Epic Loot, som legges ned 25. oktober. Deretter følger kortspillet Might & Magic: Duel of Champions og enda et strategispill, Tom Clancy’s EndWar Online, den 31. oktober. Til slutt forsvinner tredjepersonskyteren Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms den 1. desember.

Mighty Quest for Epic Loot lukker dørene for godt den 25. oktober.
Ubisoft

På nettsidene til hvert av de fire spillene takker utviklerne for følget og beklager at moroa nå er over:

– Vit at dette ikke var en enkel beslutning for oss. Vi har delt deres lidenskap for EndWar Online og satt pris på å jobbe med et svært dedikert spillersamfunn. Å vite at dere har satt pris på spillet vårt er grunnen til at alle i Ubisoft liker å jobbe i denne bransjen, forklarer EndWar Online-utviklerne.

Frem til serverne skrus av kan spillere stort sett fortsette å spille som før, med det unntak at mikrotransaksjoner blir fjernet. På grunn av nedleggelsen har Ubisoft stanset salg av valuta for bruk i de nevnte spillene, men du kan fritt bruke opp det du måtte ha av gull, edelstener og andre ressurser.

Når spillene legges ned slettes også samtlige nettsider og nettfora, og spillenes kontoer på sosiale medier vil bli fjernet.

Snart kan du få sjansen til å prøve et av Ubisofts kommende spill.
Utvikleren holder en lukket alfatest for For Honor i september »

Siste fra forsiden