Hyper Scape

Ubisoft legger ned Hyper Scape

Battle royale-spillet stenger dørene i april.

Ubisoft

Ubisoft har besluttet å avbryte satsingen på Hyper Scape. Battle royale-spillet fra 2020 klarte aldri å hevde seg mot sine etablerte konkurrenter, og nå trekker utvikleren inn årene.

Ubisoft er ferdig Hyper Scape.
Ubisoft

Via sine nettsider skriver Ubisoft at videre utvikling på spillet stanses. Serverne holder det gående enda noen måneder, men 28. april er det over og ut.

Basert på uttalelsen kan det riktignok høres ut som om teamet ikke har gitt opp battle royale-sjangeren helt enda.

– Vi hadde som mål å skape en vertikal, nærkampfokusert og frenetisk skytespillopplevelse og vi er utrolig takknemlige for spillerne som ble med oss på reisen. Vi kommer til å ta med oss viktig lærdom fra dette spillet til fremtidige prosjekter, hinter Ubisoft.

Hyper Scape satset på fart og spenning, kombinert med ulike ferdigheter som åpnet for varierte spillestiler. Vår egen Audun Rodem var brukbart fornøyd etter sin testrunde med spillet, men var ikke sikker på om markedet var klart for mer battle royale.

– Til syvende og sist er spørsmålet om publikum er klar for å begynne på enda et nytt spill. Battle royale-sjangeren er ganske befolket nå, og det kan være vanskelig å vinne over de som har investert tid og penger i Apex Legends, Fortnite eller andre konkurrenter. Hyper Scape har solide og unike grunnelementer på plass for å klare det, men først når støvet har lagt seg vet vi om det blir omfavnet eller ikke.

LES OGSÅ: Abonnementstjenesten Ubisoft+ kommer til Xbox »

Siste fra forsiden